Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΑΕ Μενιδίου -ΑΕΜ Μέλισσα 1-0

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος. 
Η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε την ΑΕΜ Μέλισσα με 1-0 και ο ΑΟ Φλωριάδας κέρδισε με 0-2 την Προοδευτική Γραμμενίτσας. Βαθολογία, Περιγραφή αγώνα της ΑΕΜ.


Το δεύτερό της εξ αναβολής παιχνίδι σε τρεις μέρες έδινε σήμερα η ΑΕ Μενιδίου κόντρα στη Μέλισσα, καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει μια σπουδαία νίκη, κόντρα στην εξαιρετική φέτος φιλοξενούμενη ομάδα. Οι νικητές παραμένουν σε δύσκολη βαθμολογική θέση, ωστόσο με τέτοιες νίκες σίγουρα μπορούν να ελπίζουν στο θαύμα της απευθείας παραμονής. Στο πρώτο μέρος, οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές με τη Μέλισσα να απειλεί πρώτη στο δεύτερο λεπτό, με σουτ του Σαγάνη που έφυγε λίγο άουτ. Στο 10ο λεπτό, ο Παντιώρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας όμως την τελευταία στιγμή κόπηκε. Τελικά, στο ημίωρο ήρθε το γκολ που έκρινε τον αγώνα, όταν από σέντρα του Κάλλια από αριστερά, ο Κούσης παρενεβλήθη, με την μπάλα να αλλάζει πορεία και να ξεγελά το Νικολάου, καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-0. Στο 35ο λεπτό, σέντρα σουτ του Τσιάτσου έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ δύο λεπτά μετά, φάουλ του Τσιάπαλη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Νικολάου. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ακόμη καλό σουτ με τους Μετάι και Κότσιαλο αντίστοιχα, ενώ λίγο αργότερα, οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για πέναλτι σε πέσιμο του Δράκου στην περιοχή, με το διαιτητή Νίκου ωστόσο να λέει "παίζετε". Στην τελευταία καλή φάση του 45λέπτου, ο Σταμούλης βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε, με το Μούτσιο όμως να του αρνείται το γκολ εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν έντονα για ένα γκολ, δείχνοντας όμως αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, όντας ωστόσο και άτυχοι. Στο 55' σουτ του Δράκου, με πορεία προς το τέρμα, κόντραρε σε σώματα αμυντικών, ενώ νέο σουτ του Τσιάτσου στο 71' σταμάτησε και πάλι στο Μούτσιο. Στο 80' και πάλι ο χαφ της Μέλισσας επιχείρησε να σκοράρει αυτή τη φορά με φάουλ, με την μπάλα να κοντράρει και το Μούτσιο να μπλοκάρει. Και φτάσαμε στο τελευταίο δίλεπτο, όταν η Μέλισσα απώλεσε δύο τεράστιες ευκαιρίες τουλάχιστον να ισοφαρίσει. Στο 88', ο Καλαμπόκης πλάσαρε με το Μούτσιο να διώχνει, η μπάλα στρώθηκε στον Καλαμπόκη και πάλι που πλάσαρε, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν στη γραμμή, με τον αμυντικό της Μέλισσας να προσπαθεί και τρίτη φορά με το κεφάλι, όμως την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Στην τελευταία φάση του ματς, χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Μέλισσα, με το Λάμπρο Δήμο να μην καταφέρνει να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του, αφού σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο κάθετο δοκάρι, και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Ο αγώνας έφτασε στο τέλος του, χωρίς να αλλάξει σκορ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα σημαντικότατο ροζ φύλλο αγώνος.

Διαιτητής : Νίκου Θοδωρής Βοηθοί : Σαρλής Χρήστος - Παπαμιχαήλ Αποστόλης

ΑΕ Μενιδίου (Μπαλάτσας) : Μούτσιος, Κάλλιας, Μαλτέζος (65' Στασινός), Κασελούρης, Τσιάπαλης, Καλαμπούκης, Νούσιας, Οικονόμου, Θανάσης, Μετάι, Παντιώρας (75' Κόρδας)

ΑΕΜ Μέλισσα (Κωνσταντινίδης) : Νικολάου, Σταμούλης, Μανιφάβας (46' Παπακίτσος), Καλαμπόκης, Κούσης (79' λ.τρ. Μπόκος), Σαγάνης (70' Μήτσιος), Τσιάτσος, Κωσταδήμας (46' Πολύζος), Δήμος, Δράκος, Κότσιαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου