Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Φιλέλληνες Πέτα - ΑΕ Μενιδίου 3-0

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος. 
Η ΑΕΜ ηττάται για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι. Το Σάββατο 7-10-2017 έχασε (εκτός έδρας) με 3-0 από τους Φιλέλληνες Πέτα. Ο ΑΟ Φλωριάδας κέρδισε με 5-0 τον Αχιλλέα Νεοχωρίου και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Περιγραφή αγώνα του ΑΟΦ

Την τρίτη ευρεία νίκη σε ισάριθμους αγώνες, σημείωσε η Φλωριάδα, αυτή τη φορά στην έδρα του Αχιλλέα, με σκορ 0-5, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς, και άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό, όταν ο Αντωνίου συνέκλινε προς την αντίπαλη περιοχή, και με δυνατό σουτ, έγραψε το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στην κόντρα επίθεση, μετά από ωραία προσπάθεια του Νάτσιου είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, με τον Μπακόλα να αποσοβεί σε δεύτερο χρόνο τον κίνδυνο. Η Φλωριάδα διπλασίασε τα τέρματά της στο 16ο λεπτό, όταν ο Μαργαρίτης με ωραίο διαγώνιο σουτ, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας το 0-2. Το δεύτερο γκολ, έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων, με τους νικητές να φτάνουν εκ νέου κοντά στο γκολ, με τον Αντωνίου, να νικιέται αυτή τη φορά σε τετ α τετ από τον Κολιογιάννη, καθώς και λίγο μετά με το Μήτσιο, που από κοντά, είδε τον Κολιογιάννη να πετιέται και να σταματά την μπάλα εντυπωσιακά. Τελικά, το 0-3ήρθε στο 27ο λεπτό, και πάλι με το δραστήριο Αντωνίου, που υποδέχτηκε πάσα του Καλαμπούκη, και πλάσαρε όμορφα, κλείνοντας το σκορ ημιχρόνου. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Μήτσιος γύρισε ωραία το σώμα του στην περιοχή, όμως το αριστερό σουτ του έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν σε δύο ακόμη γκολ. Στο 50', ο Μαργαρίτης βρήκε με ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας τον Μπαλάφα, που απέναντι από τον Κολιογιάννη, προτίμησε να σπάσει την μπάλα πλάγια, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία. Στο 58ο λεπτό, ο Μπαλάφας, έκανε ωραίο παράλληλο γύρισμα, όμως το πλασέ του Σπύρου έφυγε άουτ. Στο 60', ο Σπύρου εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, και έσπασε στο Δήμο, που κόπηκε τελευταία στιγμή. Ο Αχιλλέας, έφτασε κοντά στο γκολ στο 70', όταν από λάθος της άμυνας της Φλωριάδας, ο Φάκος έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε, με τον Μπακόλα να κρατάει το "μηδέν" για την ομάδα του. Στο 80ο λεπτό, ο Μαργαρίτης εκτέλεσε κόρνερ, και ο Σπύρου με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 0-4, για να γίνει μετά από πέντε λεπτά ο Μαργαρίτης από δημιουργός σκόρερ, εκτελώντας φάουλ, που πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 0-5. Στην τελευταία φάση του ματς, ο Σπύρου βρήκε ωραία κάθετα τον Μπαλάφα, που από θέση τετ α τετ, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κολιογιάννη, και το 0-5 παρέμεινε.
Διαιτητής : Σιατής Κων/νος  Βοηθοί : Σαρλής Χρήστος - Καραγιάννης Θοδωρής
Παρατηρητής διαιτησίας: Φωτιάδης Σωκράτης
Αχιλλέας Νεοχωρίου (Παπαχρήστος) : Κολιογιάννης, Στόγια (46' Αρτενις), Τσέλα, Γιαννούλης (17' Βέλο), Τολιάκης, Λούκα, Νάτσιος, Βούλγαρης, Δήμος (46' Κοστρένι), Κωσταδήμας, Φάκος (46' Πάνος)
ΑΟ Φλωριάδας (Χρήστου) : Μπακόλας (81' Οικονόμου), Καλαμπούκης, Αποστόλου, Κακάβας (54' Βλάχας), Λύτος, Μαργαρίτης, Δήμος (67' Κατσαρός), Νικοπολίδης, Μήτσιος (54' Σπύρου), Μπαλάφας, Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου