Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΑΕ Μενιδίου - Φιλέλληνες Πέτα 2-0

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος. 
Στη 19η αγωνιστική Α' ΕΠΣ Άρτας η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε με 2-0 τους Φιλέλληνες Πέτα (εντός έδρας). Ο ΑΟ Φλωριάδας κέρδισε με 4-0 την Προοδευτική Γραμμενίτσας (εκτός έδρας).
Περιγραφή αγώνα της ΑΕ Μενιδίου
Το συγκρότημα του Βασίλη Παπαγεωργίου αφού απείλησε αρχικά στο 8ο λεπτό με ένα γυριστό σουτ του Δήμου που πέρασε λίγο άουτ, προηγήθηκε στο 18' με γκολ του Κουρέλη. Ο Βλάχας σέντραρε από τα δεξιά, ο ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι Κακιώνης έκανε την κεφαλιά πάσα, η μπάλα πέρασε από πολλούς και έφτασε στην απέναντι πλευρά στον Κουρέλη, ο οποίος με δυνατό πλασέ στην κλειστή γωνία νίκησε τον Γεροδήμο για το 1-0. Οι γηπεδούχοι τρία λεπτά αργότερα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν γρήγορα το 2-0, με τον Κατσούλα από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από κόρνερ, να μην μπορεί να νικήσει τον Γεροδήμο που απέκρουσε δύσκολα, για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Η ομάδα του Μενιδίου σφράγισε θα λέγαμε τη νίκη στο 53', όταν από βολέ του Γεροδήμου, η μπάλα έφτασε στον χώρο του κέντρου στον Βλάχα και αφού συνδυάστηκε με τον Λάμπρο Δήμο, πέρασε ωραία την μπάλα κάθετα στον Κακιώνη που έκανε κίνηση και ο τελευταίος με σουτ στην απέναντι γωνία έγραψε το 2-0. Από την πλευρά τους οι Φιλέλληνες Πέτα είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να ξαναμπούν στο παιχνίδι όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο 60' από κόρνερ του Αθανασιάδη ο Ροβίνας στο πρώτο δοκάρι πλάσαρε λίγο άουτ, ενώ στο 87΄ ο Σταμάτης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή είδε τον Αλεξίου να βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού να μην καταλήγει τελικά στα δίχτυα. Έτσι το 2-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Διαιτητής: Κωστούλας Αριστοτέλης Βοηθοί: Σαρλής Χρήστος - Μάνος Δημήτρης

ΑΕ Μενιδίου (Παπαγεωργίου): Αλεξίου, Τριαντάφυλλος, Μπούρας, Κατσούλας, Βαλίλης Ε-Α., Κακιώνης, Γεωργατσέλος, Βασίλας, Βλάχας (82' Στασινός), Δήμος (86' Μάνθιος), Κουρέλης (63' Τσιγαρίδας Κ.)

Φιλέλληνες Πέτα (Σφήκας): Γεροδήμος, Τσιγαρίδας Δ., Γούλας Α. (71' Βάσιος), Γρούμπας, Γούλας Π., Ζιώρης (78' Κώστας), Μπιρμπίλης, Σταμάτης, Αθανασιάδης, Ροβίνας (68' Βλάχος), Γιάννενας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου