Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΑΕ Μενιδίου - Σκουφάς Κομποτίου 0-1

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος. 
Στην 12η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Άρτας η ΑΕ Μενιδίου ηττήθηκε (εντός έδρας) από τον Σκουφά Κομποτίου με 1-0. Ο ΑΟ Φλωριάδας κέρδισε (εκτός έδρας) με 3-0 τον Ηρόδοτο Καλογερικού.
Οι δύο ομάδες στο σημερινό ματς που διεξήχθη σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο μπορούμε να πούμε ότι είχαν από ένα ημίχρονο, με τη μόνη διαφορά ότι ο Σκουφάς στο δικό του κατάφερε να σκοράρει. Η ΑΕ Μενιδίου ήταν καλύτερη στο α' ημίχρονο και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία της στο 8', όταν ο Δήμος από τα δεξιά που βρέθηκε επιχείρησε μακρινή σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι ο ξεχασμένος Κατσούλας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Παπαχρήστος απέκρουσε εντυπωσιακά στο δεξί παραθυράκι του. Στο 14' ο Κατσούλας απείλησε πάλι με κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Τσιγαρίδας αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Σκουφά. Στο 16' ο Λάμπρος Δήμος με ωραία κίνηση απέφυγε τον αντίπαλό του, έκανε το σουτ από πλάγια θέση σημαδεύοντας την απέναντι γωνία αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 24' ο Βλάχας πέρασε τη μπάλα στον Τσιγαρίδα αλλά το σουτ του δεν ήταν τόσο δυνατό όσο θα έπρεπε, με τον Παπαχρήστο να πέφτει και να μπλοκάρει στη δεξιά του γωνία. Ο Σκουφάς στο α΄ημίχρονο απείλησε στο 18' με ένα μακρινό σουτ του Κυριάκη με τον Αλεξίου να μπλοκάρει εύκολα και στο 33' όταν ο Κυριάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπαλάτσας σηκώθηκε μόνος του αλλά δεν βρήκε γεμάτα την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά άουτ.

Στην επανάληψη ο Σκουφάς μεταμορφώθηκε και ανέλαβε αυτός τα ηνία του αγώνα. Στο 55' ο Κυριάκης σέντραρε από τα δεξιά, ο Κατσιούλης στο δεύτερο δοκάρι έκανε κεφαλιά πάσα στον Τάσο Δάρδα, ο οποίος κατέβασε τη μπάλα και στη συνέχεια πλάσαρε με τον Αλεξίου να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 57' ο Κυριάκης με νέα σέντρα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Χρηστογιάννη, ο οποίος έκανε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Αλεξίου ήταν πάλι σε ετοιμότητα. Στο 63' ο Τάσος Δάρδας προειδοποίησε για δεύτερη φορά, όταν μετά από μακρινή σέντρα του Μαγκάκη νίκησε τον Αλεξίου αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τελικά στο 64' ο Τάσος Δάρδας σε πανομοιότυπη φάση με την προηγούμενη, με κεφαλιά νίκησε τον Αλεξίου για το 0-1. Στο 65' νέα φάση για τον Σκουφά, με τον Χούσο να μπαίνει στην περιοχή αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από την εστία της ομάδας του Μενιδίου. Στο 68' ωραία συνεργασία Κυριάκη-Χρηστογιάννη-Χούσου με τον τελευταίο με πλασέ να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας. Στο 76' ο Τάσος Δάρδας μπούκαρε στην περιοχή, η μπάλα έφτασε δίπλα του στον Χρηστογιάννη αλλά ο Αλεξίου απομάκρυνε προσωρινά, με τους αμυντικούς να διώχνουν στη συνέχεια την παράλληλη πάσα που επιχείρησε ο δεξιός εξτρέμ στο β' ημίχρονο του Σκουφά (ο Μαγκάκης ήταν ο δεξιός μπακ). Η τελευταία φάση του αγώνα άνηκε και αυτή στους φιλοξενούμενους, όταν στο 91' μετά από αντεπίθεση ο Κατσιούλης πάσαρε στον Χούσο, οποίος αφού έφερε τη μπάλα στο αριστερό πλάσαρε, με τον Αλεξίου να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Η ΑΕ Μενιδίου στο β' ημίχρονο δεν απείλησε τον Παπαχρήστο αλλά υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για πέναλτι ενώ το σκορ ήταν στο 0-0 σε μαρκάρισμα του Καλπακούλα.

Διαιτητής: Φάντης Παναγιώτης Βοηθοί: Μαζαράκος Νίκος - Σαρλής Χρήστος

ΑΕ Μενιδίου (Παπαγεωργίου): Αλεξίου, Τριαντάφυλλος, Μπούρας (86' Bali R.), Μπούντζας, Βαλίλης, Κουρέλης, Κακιώνης, Κατσούλας, Δήμος Λ. (64' Βασίλας Θ.), Βλάχας (74' Νούσιας), Τσιγαρίδας

Σκουφάς Κομποτίου (Μαγκάκης): Παπαχρήστος, Χρηστογιάννης, Μπαλάτσας (46' Σχισμένος), Κακάβας, Καλπακούλας, Δάρδας Αν. (92' Τσιάπαλης), Δάρδας Αλ., Μαγκάκης, Κυριάκης, Χούσος, Τσαρακλημάνης (34' Κατσιούλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου