Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΑΕ Μενιδίου - ΑΟ Φιλοθέης 0-0

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος. 
Στην 14η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Άρτας, η ΑΕ Μενιδίου ήρθε ισόπαλη (εντός έδρας) με τον ΑΟ Φιλοθέης με 0-0. Ο ΑΟ Φλωριάδας κέρδισε (εκτός έδρας) τον Αχιλλέα Νεοχωρίου με 3-0.
Περιγραφή αγώνα της ΑΕΜ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ ΑΕ Μενιδίου και ΑΟ Φιλοθέης για την 14η ημέρα του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Άρτας, με τους γηπεδούχους για τέταρτο σερί εντός έδρας ματς να παραμένουν χωρίς νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α' ημίχρονο και απείλησαν πρώτοι, με μία γυριστή κεφαλιά από κοντά του Τσιγαρίδα που πέρασε άουτ και ένα σουτ του Στασινού που μπλόκαρε ο Κατσούλας. Όμως οι φιλοξενούμενοι στο 15' έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 0-1. Ο Καραγιάννης εκτέλεσε μακρινό φάουλ, ο Βλάχας απομάκρυνε προσωρινά, ο Τριαντάφυλλος σούταρε και η μπάλα αφού κόντραρε σε σώματα έφτασε στον Κολιό, ο οποίος γύρισε και με μία λόμπα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αλεξίου. Η ΑΕ Μενιδίου απάντησε στην ευκαιρία αυτή στο 18', όπου ο Κακιώνης με σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 24' από εκτέλεση φάουλ του Βλάχα η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Τσιγαρίδα, ο οποίος έφερε τη μπάλα στο δεξί και με σουτ σημάδεψε την απέναντι γωνία αλλά ο Κατσούλας απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Μπούντζας στο πρώτο δοκάρι πήρε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της Φιλοθέης. Τελευταία φάση για το α' ημίχρονο στο 45' με τον Τσιγαρίδα με ανάποδο ψαλίδι να προσπαθεί να βάλει ένα όμορφο γκολ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι στο 62΄ έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Θωμάς Βασίλας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (33'-62') από τον διαιτητή του αγώνα Δημήτρη Μάνο, με αποτέλεσμα η Φιλοθέη να βρει περισσότερους χώρους και να απειλήσει την εστία της ομάδας του Μενιδίου. Στο 70' ο Καλεύρας με σουτ μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Αλεξίου, με τον πορτιέρο της ΑΕ Μενιδίου στο 75' να βγάζει και νέο σουτ που έγινε έξω από την περιοχή. Πάντως η ΑΕ Μενιδίου αν και με παίκτη λιγότερο θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο αλλά στο 85' ο Τσιγαρίδας με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον Κατσούλα που απέκρουσε δύσκολα.

Διαιτητής: Μάνος Δημήτριος Βοηθοί: Νικολάου Ευάγγελος - Τριάντης Ευστάθιος

ΑΕ Μενιδίου (Παπαγεωργίου): Αλεξίου, Στασινός (54' Μπούρας), Μπούντζας, Κατσούλας, Βαλίλης, Τριαντάφυλλος (70' Νούσιας), Κακιώνης, Βασίλας, Δήμος Λ., Βλάχας, Τσιγαρίδας

ΑΟ Φιλοθέης (Παλιάτσος): Κατσούλας, Τριαντάφυλλος, Δάρδας, Κολιός, Ζαρκαδούλας (52' Κατσιγιάννης), Καλεύρας (84' Μπασιάκος), Γόγαλης, Καραγιάννης, Βασιλάκος, Παπαευθυμίου, Νάσκαρης (73' Παπασωτηρίου)


Περιγραφή αγώνα του ΑΟΦ

Στο 20' από παράλληλη μπαλιά ο Πάνος σούταρε αλλά ο Μπακόλας με δύσκολη απόκρουση απέτρεψε τον Αχιλλέα να προηγηθεί και να βάλει δύσκολα στην ομάδα της Φλωριάδας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35', όταν ο Μπαλάφας από το χώρο του κέντρου έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Αντωνίου, ο οποίος πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Κόπανο για το 0-1. Όσο περνούσε η ώρα η Φλωριάδα ανέβαζε την απόδοση της και πίεζε την αντίπαλη άμυνα αλλά το γκολ που κλείδωσε τη νίκη των φιλοξενούμενων ήρθε στο 85'. Ο Άρης Δράκος μετά από εντυπωσιακή ντρίπλα στη γραμμή του άουτ έκανε παράλληλη σέντρα και ο Αντωνίου σκόραρε διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του. Ενδιάμεσα στο 50' ο Λάκκας με κεφαλιά μετά από κόρνερ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 87' η φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα, όταν από κομπίνα στο φάουλ η μπάλα έφτασε στον Ντίνο Χρήστου ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής: Τσιώρης Παναγιώτης Βοηθοί: Πολύζος Κώστας - Καραγιάννης Θοδωρής

Αχιλλέας Νεοχωρίου (Παπαχρήστος): Κόπανος, Γιαννούλης, Κολιογιάννης (60' Ράπτης), Τολιάκης, Σκάρας, Βούλγαρης, Cela, Nasho (82' Κίτσος), Πάνος Α. (80' Stoja), Κωσταδήμας, Παππάς Γ.

ΑΟ Φλωριάδας (Χρήστου): Μπακόλας, Χρήστου, Λάκκας, Βασιλάκης, Καλαμπούκης, Παπακίτσος (86' Μάρκος), Μαργαρίτης, Νικοπολίδης, Αντωνίου, Μπαλάφας (89' Κατσαρός), Μήτσιος (75' Δράκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου