Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Πρόκριση ΑΕΜ στο κύπελλο

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος 
Η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε με 3-2 στην παράταση την ΑΕ Κιρκιζατών Πλησιών (κανονική διάρκεια 2-2) και ο ΑΟ Φλωριάδας συνέτριψε με 7-0 την ΑΕ Καμπής. Και οι δυο ομάδες της Δημοτικής Ενότητας Μενιδίου προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Άρτας. Όλα τα αποτελέσματα >
ΑΕ Μενιδίου
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, και νωρίς στο πρώτο μέρος είδαν το δοκάρι να σταματάει την προσπάθεια του Bali. Λίγο αργότερα ο Δήμος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το σουτ του κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι δεν περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και έγιναν απειλητικοί σε μία-δύο περιπτώσεις με κύριο εκφραστή το Σερέτη. Τελικά, το Μενίδι ήταν αυτό που σκόραρε, όταν ο Κατσούλας εκμεταλλεύτηκε φάουλ του Βλάχα, και αμαρκάριστος με κεφαλιά, σημείωσε το 1-0. Παραλίγο μάλιστα οι γηπεδούχοι να διπλασιάσουν άμεσα τα τέρματά τους, όμως εξαιρετικό γυριστό σουτ του Κουρέλη σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Η ΑΕΚΠ είχε καλό σουτ του Σερέτη που έβγαλε εντυπωσιακά ο Νάκος, για να έρθει στη συνέχεια και τρίτο δοκάρι, για το Μενίδι, σε δυνατό σουτ του Βλάχα.

Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες είχαν μικροευκαιρίες, μέχρι το 73', όταν σε κόντρα επίθεση, ο Δήμος εκμεταλλεύτηκε πάσα του Κουρέλη και σκόραρε από κοντά για το 2-0. Ο ίδιος παίχτης μάλιστα έχασε σπουδαία ευκαιρία στη συνέχεια, όμως παρ' ότι ελίχθηκε ωραία στην περιοχή, σούταρε αδύναμα, μόνος απέναντι στον Παπαθανασίου, που τον νίκησε. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα κατακτούσαν μια εύκολη νίκη, η ΑΕΚΠ με αντεπίθεση διαρκείας έφερε το ματς στα ίσα. Αρχικά, προειδοποίησε με τον Γκίνο, και στο 86', έπειτα από φάση διαρκείας μείωσε σε 2-1 με ωραίο σουτ του Γεωργακόπουλου. Ενδιάμεσα, η ΑΕ Μενιδίου είχε και τέταρτο δοκάρι (!!!) με τον Κουρέλη, για να φέρει το ματς στα ίσα ο Τζόκας στο 90', παίρνοντας το ριμπάουντ από πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και αποσόβησε ο Νάκος, σκοράροντας και στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Στην παράταση, το γκολ που έκρινε τελικά το παιχνίδι, σημείωσε ο Καλαμπούκης, με ωραία εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής, γράφοντας το 3-2, και χαρίζοντας στην ομάδα του μια περιπετειώδη πρόκριση.

Διαιτητής : Κωστούλας Αριστοτέλης Βοηθοί : Λάμπρου Χάρης - Τράμπας Θωμάς

ΑΕ Μενιδίου (Παπαγεωργίου) : Νάκος, Νούσιας, Τριαντάφυλλος, Καλαμπούκης, Βαλίλης, Κακιώνης, Δήμος, Βασίλας (21' Κατσούλας), Κουρέλης, Βλάχας (85' Γιώτης), Bali R. (46' Bali E.)

Α.Ε.Κ.Π. (Θεμελης) : Παπαθανασίου, Μπιρμπίλης (53' Γεωργακόπουλος), Τζιανούμης, Θεμελης (62' Κρεμίδα), Διαμάντης, Hajdari E., Γκίνο ,Qyra, Σερέτης Α., Σερέτης Α.,Hajdari S. (69' Τζόκας)

*****************************

ΑΟ Φλωριάδας
Ο ΑΟ Φλωριάδας με το ευρύ 7-0 κέρδισε στο γήπεδο του Δημαριού, που θα αποτελεί την έδρα της ομάδας, την ΑΕ Καμπής και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Άρτας «Κωνσταντίνος Μπουτέτσιος». Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3' ο Νικοπολίδης. Ο Σακκάς έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι στον Μπαλάφα, αυτός γύρισε στον Νικοπολίδη όπου σκόραρε για το 1-0. Από ασίστ του Μπαλάφα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους στο 10', καθώς έβγαλε μόνο του τον Παπακίτσο οποίος από κοντά σκόραρε για το 2-0. Στο 25' ο Μπαλάφας από δημιουργός έγινε σκόρερ, όταν από πάσα του Μάρκου βρέθηκε μέσα στην περιοχή και ξεγελώντας τον Οικονόμου πέτυχε το 3-0. Το 4-0 με το οποίο έκλεισε το α' ημίχρονο πέτυχε στο 40' ο φορμαρισμένος Παπακίτσος με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Μπαλάφα.

Στην επανάληψη ήταν η σειρά των δύο πλάγιων μπακ της ομάδας να μοιράσουν ασίστ. Στο 51' από σέντρα του Σακκά στο πρώτο δοκάρι πετάχτηκε ο Γκώρος και έκανε το 5-0. Στο 71' από σέντρα του Τσούμαλη ο Δήμος με τακουνάκι μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 6-0 και στο 80' είχαμε μία επανάληψη του πέμπτου γκολ μόνο που αυτή φορά σκόρερ ήταν ο Κατσαρός, οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 7-0. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων έχασε δύο καλές ευκαιρίες ο Μουστακλής στο 55' όταν από θέση τετ-α-τετ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δεξί παραθυράκι του Κανταρέλη και στο 85' μετά από σέντρα του Μαγγιώρου πλάσαρε λίγο άουτ.

Διαιτητής: Αθανασίου Μπάμπης Βοηθοί: Νικολάου Βαγγέλης - Σαρλής Χρήστος

ΑΟ Φλωριάδας (Χρήστου): Κανταρέλης, Τσούμαλης, Λάκκας Β., Σταμούλης, Σακκάς, Μάρκος, Νάσιος, Κατσαρός, Παπακίτσος (53' Δήμος), Νικοπολίδης (46' Γκώρος), Μπαλάφας (58' Δράκος)

ΑΕ Καμπής (Σαραντάρης): Οικονόμου, Βλάρας (46' Σταμάτης), Λάκκας Σ., Μητροπάνος, Κονιτσιώτης (Νταούτι), Καραπάνος, Λιάσκας (53' Μαγγιώρος), Μπάσιος, Cjapi, Σαραντάρης, Μουστακλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου